HyvinvointiKuulumisia

Täydellinen sunnuntai + sarjasuositus

 

Sunnuntai.

Tänään en ole tehnyt mitään ihmeellistä. Ja se on ihanaa!

On ihan älyttömän rentouttavaa, kun joskus on aikaa ihan vaan olla. Mitä enemmän arjessa tapahtuu, sitä enemmän tarvitsen aikaa myös itselleni. Aikaa rauhoittua ja ladata akkuja. Ilman mitään suunnitelmia, aikatauluja tai sovittuja menoja. Tänään on ollut just sellainen päivä.

Aamu alkoi aamiaisella sohvalla, kuten täydelliset sunnuntait aina. Tällä viikolla oon onnistunut koukuttumaan Succession -nimiseen sarjaan HBO:lta. Tosi laadukkaasti tehty draamasarja, joka samaan aikaan kiehtoo ja ahdistaa. Tsekkaa, jos ei oo vielä tuttu! Sen parissa on tänään vierähtänyt monta tuntia. 

Tänään olisi ollut kiva mennä jumppaan, mutta mulla on meneillään kolmen viikon varauskielto, koska oon skipannut putkeen mun kolme viimeisintä jumppavarausta. Noh, raikas ulkoilma ja pieni hikoilu salilla teki hyvää. Sitten takaisin sohvalle kylpytakin uumeniin ja pari jaksoa lisää. 

Kello on seitsemän illalla ja oon edelleen tää sama kylpytakki päällä. Nyt ajattelin hakea kaupasta jätskiä ja aloittaa toisen tuotantokauden. Aika täydellinen sunnuntai.

– Jemina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *