Luonnonkosmetiikka

Meikkipussin uusi tulokas: Lily Lolo

Posted

 

Mitä luonnonkosmetiikan meikkeihin tulee, olen vasta aloittelija. Olen kuitenkin onnistunut korvaamaan jo muutaman synteettisen tuotteen luonnonkosmetiikkana aina vanhan loputtua. Meikkipussista löytyy tällä hetkellä luonnonkosmetiikan ripsiväri, kulmakynä sekä nestemäinen kajaali, joten edistystä on havaittavissa!

Kävin tällä viikolla Myllyn Hehkussa haahuilemassa, jos löytäisin hyvän ja luonnollisen BB-voiteen vanhan tilalle. Rakastan ohutta meikkivoidetta ja kuulasta lopputulosta, joten BB-voiteet ovat olleet käytössäni jo vuosia. Nyt hakusessa oli vastaava luonnonkosmetiikan puoleta. Tämän mainitessani Hehkun myyjä esitteli minulle välittömästi englantilaisen Lily Lolo -mineraalimeikkisarjan. En ollut ennen kuullutkaan koko merkistä, mutta myyjä kehui merkkiä ja vakuutuin hänen sanoistaan. Matkaani lähtivät seuraavat tuotteet:

 

lily-lolo-mineraalimeikkisarja

lily-lolo-mineraalimeikkisarja

 

Lily Lolo BB-voide

Lily Lolo BB-voide yllätti todella positiivisesti! Tämä on ensimmäinen meikkivoiteeni luonnonkosmetiikkana, ja ensin vähän pelotti, että mitä jos luonnonkosmetiikan meikkivoiteet eivät ole yhtä hyviä kuin “tavalliset” meikkivoiteet. Huoli oli kuitenkin täysin turha, sillä tämä on ollut yllättävän hyvä löytö! Lily Lolon BB-voide peittää juuri sopivan kevyesti ja jättää ihon kauniin heleäksi. Tällä saa tasoitettua ihon värin ohuesti, vaikka koostumus onkin paksua. Iho näyttää ja tuntuu raikkaalta ja sileältä, eikä huolta pakkelikerroksesta ole laisinkaan! Kaikkia näppyjä tämä ei peitä, mutta olen lisännyt meikkivoidekerroksen päälle ongelmakohtiin paksumpaa peiteväriä.

Minulla on sävy medium, joka on itselleni vielä tällä hetkellä ihan pikkuisen liian tumma, mutta aina kesäisin sekoitan vaaleaa ja tummempaa BB-voidetta keskenään hieman päivittyneille kasvoilleni. Pitää vielä hieman ruskettua, jotta voin käyttää tätä yksinään. Toivottavasti aurinkoiset kelit siis jatkuvat!

 

lily-lolo-mineraalimeikkisarja

lily-lolo-mineraalimeikkisarja

 

Lily Lolo Mineraalipuuteri

Puutereita olen kokeillut teini-iästä asti montaa sorttia. Nenäni rasvoittuu nopeasti, ja siihen on pitänyt lisäillä uutta puuterikerrosta päivän mittaan. En tiedä miksi en ole koskaan kokeillut mineraalimeikkejä ennen, sillä nehän nimenomaan sopivat todella hyvin rasvoittuvalle iholle. Siksi tämä on ollut upea löytö. Lily Lolo Mineraalipuuteri kiinnittää meikkipohjan tasaisesti jättäen ihon kevyeksi ja luonnolliseksi. Tässä mineraalipuuterissa on pienen pieni hehku, mutta tämä ei missään nimessä ole mikään kimallepuuteri! Iho näyttää tasaisen kauniilta ja kuulaalta. Suosittelen testaamaan tätä! Nyt minun ei ole oikeasti tarvinnut lisätä puuteria jatkuvasti, mikä on ihanaa.

Minulla on sävy Flawless Silk, joka on useimmille sopiva persikkainen sävy. Tätä löytyy myös täysin värittömänä ja vielä erikseen erityisesti rasvoittuvalle iholle, mutta tämä on ollut itselleni aivan täydellinen. Paras puuteri, mitä olen koskaan kokeillut!

 

lily-lolo-mineraalimeikkisarja

lily-lolo-mineraalimeikkisarja

 

Upeaa huomata, että luonnonkosmetiikka on yhtä hyvää, tai jopa melkein parempaa, kuin synteettinen kosmetiikka. Minulla oli joskus sellainen käsitys, että luonnonkosmetiikan tuotteet ovat jotenkin huonompia laadultaan, mutta olin väärässä. Aion testata jatkossa muitakin tämän merkin tuotteita, sillä tämä vaikuttaa oikeasti todella laadukkaalta merkiltä. Onko Lily Lolo teille tuttu?

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *