Kuulumisia

l o k a k u u

Jemina Eats What

Lokakuu on mun lemppari. Siinä on jotain kutkuttavaa, kaunista ja vähän herkkää.

Oon muuten hyvin tyytyväinen tähän syksyiseen kuvapläjäykseen. Kannatti vääntäytyä sunnuntaina ylös sohvalta kesken intensiivisen Netflix-maratonin ja lähteä löysälle darrakävelylle kameran kanssa ympäri auringossa keimailevaa Eiraa.

 Helsinki on kaunis myös syksyllä, nyt sekin on todistettu.

Uskaltauduin myös itse kameran eteen pitkästä aikaa, mikä tuntui kieltämättä vähän vaikealta. Siinä on vaan jotakin älyttömän epämiellyttävää. Siitä huolimatta pyysin Tommin nappaamaan musta parit kuvat, koska loppujen lopuksi on kuitenkin kiva fiilis, että niitä on olemassa. Joten here I am, muikeasti myhäilemässä keskellä idyllistä syysmaisemaa.

Hymyyn oli ihan aihettakin, sillä viime viikonloppuna juhlittiin mun synttäreitä.

Synttäriviikonloppu oli rento, ihana ja fiilis onnellinen. En jaksanut tänä vuonna järjestää ihmeellisiä juhlia, sillä en halunnut ottaa turhia paineita.

Siksi kutsuin vain muutaman kaverin kylään meille istumaan iltaa ilman sen kummempia suunnitelmia. Juotiin viiniä, pelattiin Late Night Aliasta ja suunnattiin baariin.

Yöllä taksikuski onnitteli, kun kerroin täyttäneeni 24 ja että rakastan Mustaa Härkää. Kyllä, koin tarpeelliseksi tuoda esiin tämän infon. 

(Musta Härkä ei ehkä oo yhtä cool kuin Dynamo, mutta siellä on silti joka kerta ihan sairaan hauskaa!)

Mutta näistä tuli mun mielestä tosi kivoja kuvia! Tosin kaikki mun pärstästä otetut kuvat otettiin edeltävänä päivänä, en oo ihan näin freesin näköinen daami pienessä dagen efterissä.

Kuvaan harvoin mitään ulkona ihan omaksi iloksi, mutta ehkä sittenkin pitäisi. Blogia varten on pääasiassa tullut kuvattua pelkkiä ruokakuvia, koska se on tuntunut siltä omalta jutulta, mutta töiden kautta erilaisia miljöö- ja fiiliskuvauksia on tullut tehtyä nyt enemmän. 

Oon sitä kautta alkanut ehkä vähän rohkaistua kuvaajana. Inhoan omalta mukavuusalueelta poistumista, mutta joka kerta se kannattaa. Ärsyttävää, suorastaan. Mutta niin totta.

Fiilistelkää hei syksyä, se on nyt parhaimmillaan!

T: Jemina

 

Kuvat minusta: Tommi Selander

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *