Kuulumisia

Jouluterkut

Enpä ole vähään aikaan ollut näin väsynyt. Syksy on ollut aikamoista hulabaloota kahden työn kanssa tasapainoillen, mutta hei – elossa ollaan. 

Joululoman ajattelin ottaa ihan puhtaasti levon ja syömisen kannalta. Ei aikatauluja, työsähköposteja tai mitään ylimääräistä. Toki on ihanaa päästä moikkaamaan perhettä ja sukulaisia, rymytä kahvipöydästä toiseen ja kysellä kaikkien viimeisimmät kuulumiset, mullistavimmat juonenkäänteet ja kuumimmat juorut. Mutta jos ihan rehellisiä ollaan, niin oikeasti haluan vain nukkua pitkään, makoilla sohvalla sarjojen ja leffojen parissa ja kehittää keskivakavan suklaa-addiktion.

Jostain syystä tekisi mieli fiilistellä jo tulevaa vuotta ja sen mukana koittavia juttuja. Jännä, miten ensimmäistä kertaa tuntuu, että vuosi on oikeasti vaihtumassa. Tammikuu ja koko kevättalvi on aina ollut itselleni jotenkin todella inhottava vuodenaika, mutta nyt kun luvassa on muutto ja uutta sutinaa työrintamalla, tuntuu näitä asioita jollain tapaa jo vähän odottavan. Vaikka kuulostaakin vähän hassulta, olen sanonut lähipiirille, että vuodesta 2019 tulee muutosten vuosi. Vähän klisee, mutta siltä se jotenkin tuntuu. 

Onneksi vuosi ei ihan vielä vaihdu, sillä en ole vuosiin ollut näin kovissa joulufiiliksissä! Saavutaan ihan kohta Rovaniemelle, ja vaikka takana on todella huonosti nukuttu yö junan makuuvaunussa, on ikkunasta avautuva luminen maisema aika hemmetin maaginen. Perillä on kuulemma pakkasta rapsakat -25 astetta, ja sieltä jo soiteltiin, että onhan Tampereen tytöllä varmasti lämmintä päällä. Ai että. Kyllä on!

Ihanan rentouttavaa joulua kaikille. Palataan taas pian! 

-Jemina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *